Hogeslag Criminaliteitspreventie voor winkels

Hogeslag Criminaliteitspreventie voor winkels

Alex Hogeslag wint veiligheidsprijs 2016 gemeente Deventer
November 2016: Alex Hogeslag ontvangt uit handen van de burgemeester de ‘Veiligheidsprijs 2016’ van de gemeente Deventer.

Hoe voorkom je dat winkeldieven of andere criminelen jouw winkelstraat of winkelgebied uit kiezen voor hun slechte plannen? De eerste stap hierin is samenwerken. Dat samenwerken kan op verschillende manieren, vaak begint het door met elkaar een What’s app groep op te zetten, tot het onderbrengen van het project onder het ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ (KVO).
Hogeslag Criminaliteitspreventie helpt met het organiseren van een collectief, het uitbouwen van draagvlak onder collega’s tot het uitwerken van een plan om de criminaliteit aan te pakken, soms letterlijk.
Ook kan Hogeslag het proces van een KVO te begeleiden  tot en met certificering door het KIWA.
Daarnaast verzotgt Hogeslag Criminaliteitspreventie cursussen, beheert Collectieve Winkelverboden en adviseert over cameratoezicht.

KVO Deventer genomineerd voor de 'Wel-zo-veilig-award' 2017 van het CCV.
KVO Deventer, een project van Hogeslag Criminaliteitspreventie, werd in juni 2017 genomineerd voor de ‘Wel-zo-veilig-award’. Deze award wordt in de week van de veiligheid uitgereikt door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, Het CCV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *